Partager

Xarxa de Museus d'Art de Catalunya

21–05–20

EXPOSICIÓ VIRTUAL
La Xarxa de Museus d'Art de Catalunya a presentat pel Dia Internacional dels Museus 2020 la seva primera exposició virtual titulada "Una rapsòdia virtual" i comissariada per Montse Frisach. Es tracta d'un itinerari per una trentena d’obres d’art de les col·leccions dels museus que formen part de la XMAC; un diàleg entre les arts plàstiques i el llenguatge de la música.

El Museu Episcopal de Vic participa a l'exposició amb una obra de Jaume Cabrera, el Compartiment de retaule amb la Mare de Déu i l'Infant i àngels músics. Des de la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya s’està treballant en tres exposicions més en les quals també particiàrà el Museu Episcopal de Vic. 

Veure l'exposició

DEBATS
La Xarxa de Museus d'Art de Catalunya també ha organitzat, amb el suport del Departament de Cultura, un cicle de debats en línia per a reflexionar sobre el futur dels museus en temps post Covid-19.

El cicle s'estructura en tres sessions:

Els museus a Catalunya post Covid-19: cap al museu social. Reptes i propostes de futur - Dijous 28 de maig de 2020, de 17 a 18.30 h.

El museu virtual, el nou paradigma: de l'objectiu a la realitat - Dijous 4 de juny de 2020, de 17 a 18.30 h.

Museus i economia versus museus i societat: de la lògica turística a la lògica social - Dijous 11 de juny de 2020, de 17 a 18.30 h.

Podeu realitzar les inscripcions online al següent enllaç.
 

Descarregar programa