Share

The Museum trips

The Episcopal Museum of Vic organises cultural trips to parts of the world related to the museum and its collections. The aim of this initiative is to offer journeys that provide a broader vision of art and culture, using the museum as a starting point.

Del 25 al 28 d'octubre de 2019
Nord de Sicília. Palerm Monreale i Cefalu
Per l'illa més gran de la Mediterrània han passat, grecs, romans, normands, àrabs deixant la seva empremta per tots els seus racons amb castells, palaus, teatres, temples ... les seves platges i la seva singular gastronimia, fusió dels seus diversos avantpassats, conviden a descobrir-la.

La monumental Palerm, és una ciutat mil·lenària amb un ric patrimoni artístic i arquitectònic. Podrem passejar per Palerm i admirar la mesquita arabo-normanda de San Giovanni deli Eventi, la capella Palantina i descobrir el fascinant mercat de la Vucchina, ple de color i llum quan es fa fosc.

 A Monreale visitarem la seva catedral que forma part del patrimoni UNESCO de la humanitat, destaca pel seu columnat i el mosaic de l’absis de tradició bizantina.

A Cefalú gaudirem del majestuós Crist pantocràtor de mosaics bizantins. Des del port vell gaudirem de les millors vistes del nucli antic.

 
Veure programa