Share

L'estiu al MEV

24–07–18

Coincidint amb l’estiu i la calor, el Museu Episcopal de Vic (MEV) augmenta l’agenda d’activitats que ofereix als visitants. Fins a finals d’agost, cada dia el MEV proposa activitats molt diverses pensades per a diferents públics (familiar, general, especialitzat...). La bona temperatura del museu -imprescindible per a conservació d’una de les millors col·leccions d’art medieval del món- permet al visitant endinsar-se a conèixer mons molt diferents, amb l’art com a punt de partida.
 
VISITES COMENTADES
Art & Gastronomia. Visitants individuals amb reserva prèvia. Cada dimecres fins a finals d’agost. Hora: 10 a 13h. Visita per a grups a concretar. Preu: adults 13,50€, nens de 6 a 10 anys 5,00€.

Visita a les col·leccions de romànic i gòtic.  Dimarts i divendres fins a finals d’agost. Hora: 11 h. Visita gratuïta per als visitants del museu.

Visió romànica. Dissabte 4 d’agost . Hora: 10.30 h. Places limitades, reserva prèvia. Preu: 8,50€ per persona; gratuït menors de 10 anys.
 
Recorregut medieval. Dissabtes i diumenges a finals d’agost. Hora: 12h. Servei gratuït pels visitants del Museu.
 
ACTIVITATS FAMILIARS
Espai «el cel pintat». Tots els dies de juliol i agost. Famílies amb infants de 5 a 10 anys. Entrada lliure durant l’horari d’obertura del Museu.

Jocs i dracs al Museu per a tota la família. Tots els dijous i diumenge fins a finals d’agost. Hora: 10.30 h. Famílies amb infants de 3 a 6 anys. 4€ per participant. Menors de 3 anys gratuït. 
 
Inscripció al correu reserves@museuepiscopalvic i al telèfon 938 86 93 60