Share

El Mev programarà activitats que relacionen les seves obres amb els "Grans Concerts" de l'Atlàntida

22–06–18

El Museu Episcopal de Vic ha acollit el dijous 21 de juny la presentació de "Grans Concerts", programació de concerts d’alta qualitat del Centre d’Arts Escèniques L’Atlàntida de Vic amb el suport de la Institució Puig-Porret. Davant del retaule de Bernat Saulet, una de les obres mestres del museu, s’ha presentat la programació  d’aquesta vuitena edició. "Grans Concerts" és un projecte singular i capdavanter en el camp de la música clàssica a Catalunya i que, des dels inicis, ha aconseguit mantenir la seva referència d’alta qualitat artística que l’ha convertit en una referència indiscutible de la música clàssica. Més enllà d’oferir una programació de primer nivell, la Directora General de L’Atlàntida, Montse Catllà, ha destacat l’aposta per sumar «sinergies» amb el MEV un equipament que, igual que el cicle Grans Concerts, té una importància nacional, que va més enllà de la ciutat. Per això, paral·lelament al desenvolupament dels concerts, es faran activitats que relacionen les obres del museu amb les obres dels "Grans Concerts". Aquestes activitats es donaran a conèixer properament.
 
Alguns dels plats forts del cicle seran "El Messies" de Händel, amb l'Orquestra de Cambra de Zuric i "Les quatre estacions" de Vivaldi a càrrec de l'Academy of Ancient Music. Al cicle també hi participaran, entre d’altres, el Quartet Gerhard, el Trio Barcelona i la pianista alemanya katharina Treutler (consulta la programació completa des del web de l’Atlàntida).
 
En l’acte de presentació hi han intervingut a més de la Catllà, la regidora de cultura de Vic, Susaga Roura, el programador de l’Atlàntida Ramon Ferrer i la presidenta de la Fundació Puig-Porret Anna Mari Carbonell.