Share

El MEV obre les portes per celebrar la Festa Major de Vic.

01–07–19

Aprofita la festa gran de la ciutat per visitar el museu i participar en les diferents propostes que t’oferim: el divendres 5 de juliol de 10 a 14h el museu farà una jornada de portes obertes perquè pugueu descobrir o redescobrir l’ampli fons i col·leccions del MEV. A les 12h podeu fer la visita guiada Recorregut Medieval, una visita comentada per descobrir l’art, la cultura i els costums del món medieval. 

Dissabte 6 de juliol a les 10:30h no us perdeu la visita Visió romànica, per descobrir la col·lecció d'art medieval del museu i pujar al campanar romànic de la catedral per contemplar la ciutat de Vic a vista d'ocell. 

Diumenge 7 de juliol a les 10:30h veniu amb la família a fer l'activitat Déus, mòmies i faraons egipcis, per descobrir els secrets de l’Antic Egipte a través de les obres que es conserven al Museu. Desxifrarem jeroglífics i descobrirem perquè servien els uixebtis, els escarabeus i d’altres objectes màgics.

Recodreu que aquest cap de setmana clausura l'exposició temporal El luxe dels ivoris Romànics. Últims dies per conèixer la història que hi ha darrera d'uns objectes exquisits prestats pel Musée de Cluny de París. Els dissabtes a les 17h i diumenges a les 13h us oferim visites comentades a l'exposició.